Constance houdt van de sport en doet alles voor ruiter

18-12-2016

Eén van de meest succesvolle paarden, geveild op de Sale of the Rising Stars, is de 9-jarige Grand Prix merrie Constance (Indoctro x Animo), gereden door Jessica Mendoza. Eigenaresse Milena Papas is ongelooflijk blij met haar. Lees hieronder.
 
"Constance is een paard met enorm veel vertrouwen en vastberadenheid! Ik kwam bij toeval op de website van Sale of the Rising Stars en toen ik de paarden bekeek, zag ik de video van Constance. Zij was de enige 6-jarige. Vanwege haar fantastische stamboekpapieren had ze een veulen gehad en laat begonnen in de sport. Ik heb een fokstal (PremiuMares) en ik vond haar erg interessant, dus gingen we haar proberen."
 
'Constance was slap (ze was slechts een paar maanden onder het zadel), maar haar spirit en moed waren ongeëvenaar. En ondertussen ook nog uniek qua rijerij. Constance liep altijd achter op haar leeftijdsgenoten, ook omdat ik teveel paarden had. Vanaf een hoogte van 1.15m ging ze bijna direct naar de rubrieken voor zevenjarigen, terwijl haar eerste Grand Prix pas 1,5 jaar geleden is. Ze liet onmiddellijk haar talent zien, dus we besloten om haar naar een professionele ruiter te sturen om haar volledige potentieel te benutten."
 
'Constance is een 'one-rider horse', dus het moest iemand zijn die in haar zou geloven en haar de tijd geeft die ze nodig had om uit te groeien. Jessica Mendoza bleek de beste keuze te zijn! Jess is een positieve ruiter, altijd voorwaarts rijdend en zeer zorgvuldig thuis. Ze werd veel dressuurmatig met Constance en dat is precies wat de merrie nodig. Constance heeft nog veel te leren, maar ze houdt van de sport en zal alles doen voor haar ruiter! "
 
'Constance vertrekt binnen een paar maanden naar Florida om ervaring op te doen voordat ze weer terug komt naar Europa. Ze heeft met haar negen jaar al 5* wedstrijden gesprongen en ze heeft alles wat nodig is om uit te blinken in de meest veeleisende wedstrijden van dat niveau!"
 
Milena Papas, eigenaresse van Constance


Gekoppelde paarden
Constance