Golga O wint 6-jr proef op Sunshine Tour

17-02-2017

De derde wedstrijd voor zesjarige springpaarden tijdens week 1 van de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera is gewonnen door de Brainpower-merrie Golga O. Een schitterend resultaat voor haar nieuwe eigenaar/ruiter Boy-Adrian van Gelderen, die haar kortgeleden spontaan kocht tijdens de Sale of the Rising Stars. Golga O maakte drie dagen op rij niet één fout, net als de KWPN-goedgekeurde hengst Gringo R die hij dezelfde avond aanschafte.

"Zo zie je maar dat je soms gewoon het risico moet nemen en dat het ook zeer goed kan meevallen", vertelt Boy-Adrian van Gelderen die beide paarden niet had uitgeprobeerd. "Ze liggen me allebei zeer goed en vallen me echt zeer goed mee! Na een reis van drie dagen direct een buitenconcours en dan beide direct drie dagen nul lopen! En zelfs als een rubriek weten te winnen! Ik denk dat beide paarden zeer goed gaan bijdragen in mijn team!", vertelt hij.

Sale of the Rising Stars kent nog veel meer successen, want ook Foot Loose (ruiter Mark McAuley) en Glen Moray (amazone Ioli Mytilineou) sprongen drie dagen op rij foutloos. Tweemaal foutloos bleef de kwaliteitsvolle merrie Gradetty (amazone Frederique Lebon).


Gekoppelde paarden
Foot Loose
Gradetty
Golga O
Gringo
Glen Moray