Welkom op de website van Sale of the Rising Stars

De volgende editie van de springpaardenveiling Sale of the Rising Stars staat gepland op zaterdag 21 januari 2017. Hiervoor zijn we opnieuw te gast in het Fries Congrescentrum Drachten tijdens het internationaal event Indoor Drachten. Meer informatie over de collectie paarden vindt u op deze website!

Voor meer informatie over de paarden, de veiling, het telefonisch bieden etc. kunt u contact opnemen met Teus van den Brink via 0031(0)6-54232699 of info@stalvdbrink.nl.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


E-mail:     Naam:

Zaterdag 21 januari 2017

Presentatie ± 15.00 uur
Veiling ± 21.15 uur

Locatie
Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3 - 9205 BZ Drachten

Golga O wint 6-jr proef op Sunshine Tour

17/02/2017

De derde wedstrijd voor zesjarige springpaarden tijdens week 1 van de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera is gewonnen door de Brainpower-merrie Golga O en Boy-Adrian van Gelderen.

Lees verder

Foutloze omlopen door Gringo, Golga, Gradetty, Glenn Moray en Footloose

14/02/2017

Terwijl drie Sale of the Rising Stars paarden succesvol waren in het Spaanse Mijas, sprongen er vandaag vijf foutloos op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. Dat waren Gringo, Golga, Gradetty, Glenn Moray en Foot Loose.

Lees verder

Frederiks, Cassalfino en Gijanta sterk van start in Costa del Sol Tour

14/02/2017

De beste reclame voor Sale of the Rising Stars zijn de prestaties van de paarden zelf. In het Spaanse Mijas werden Frederiks en Cassalfino vandaag eerste en vijfde in de rubriek voor zevenjarigen. Bij de zesjarigen werd Gijanta derde.

Lees verder