Drie ‘Rising Stars’ actief op ICNN Drachten

17-01-2014

De springpaardenveiling Sale of the Rising Stars, die morgen plaatsvindt tijdens het internationaal concours ICNN Drachten, wordt dit weekend ruimschoots vertegenwoordigd op het Fries Congrescentrum. Drie paarden die in het verleden verkocht zijn op de Sale of the Rising Stars, doen mee aan de nationale en internationale springrubrieken.

Deen (Phin Phin x Tangelo), geveild in 2013, heeft al een schitterende foutloze omloop laten zien onder Willem Greve, die mede-eigenaar is samen met Peter Geerink en Eric van der Vleuten. De zesjarige ruin komt uit in de Youngster Tour.

Kirsten Rikkert komt in Drachten met de in 2012 geveilde Chaperon (Quaprice Z x Goodtimes) aan de start en zette vandaag eveneens een nulrit neer. Morgen neemt Embassy M (Warrant x Lord Z), in 2013 verkocht, deel aan de GMB finale voor 4,5-jarige springpaarden met Marco Brinkman.

De presentatie van de dertien veilingpaarden in de Sale of the Rising Stars begint morgen, zaterdag, om 14.00 uur, waarna de klanten nog één keer de gelegenheid krijgen om hun favoriete paarden uit te testen. De veiling gaat om 18.30 uur van start. Tussendoor wordt de GMB-finale voor vierjarige springpaarden verreden. De avond sluit af met de internationale Medium Tour finale op 1.45m niveau.