Fleetwood W absoluut een speciaal paard

28-01-2017

Fleetwood W (Vigo d'Arsouilles x Calvin Z) is een grote toekomstbelofte onder het zadel van Caroline Bown. De schimmel werd twee jaar geleden geveild op Sale of the Rising Stars en ontwikkelt zich fantastisch.

"Hij doet het waanzinnig! We hebben hier op het Winter Equestrian Festival in Wellington net onze eerste 1.35m rubrieken voor zevenjarigen gesprongen en het kon niet beter! Fleetwood is een ster, elke keer als hij de ring in komt. We hebben heel veel vertrouwen in hem voor de toekomst. Het is echt een heel speciale. Hij springt tien van de tien keer foutloos", vertelt Caroline Bown.

De Amerikaanse amazone werd door haar trainer Kevin Babington getipt op Fleetwoord. "Hij vond hem via Greg Broderick. Ik was helemaal niet op zoek naar een jong paard, maar toen ik de video zag kon ik gee nee zeggen. Steven Smith reed hem op dat moment en had hem net in de finale op het WK voor vijfjarigen in Lanaken gereden. Ik kocht hem van Greg in november 2015. Ik kan dat paard niet meer missen in mijn team!"

Fleetwood W werd in 2015 op Sale of the Rising Stars verkocht aan Greg Broderick en Steven Smith.
Gekoppelde paarden
Fleetwood