Castlefield Denver

cat.nr.: 10
BTW plichtig: Ja
Verkocht voor: € 75000
geboren: 2008
geslacht: ruin
kleur: bruin
stokmaat: M
stamboek: KWPN

 

Quasimodo Z  Quidam de Revel SF  Jalisco B 
Dirka 
Caloma Z  Carthago 
Itoloma 
Gera  Ulft  Le Mexico 
Pia 
Anja  Sultan 
Tosca 

2014: Peig van Amerongen heeft Denver in een aantal internationale wedstrijden voor jonge paarden uitgebracht.

2013: Castlefield Denver ontwikkelt zich tot een toekomstig toppaard. Hij wordt reserve wereldkampioen jonge springpaarden in Lanaken met Bertram Allen (IRL) en vervolgens verkocht, waarbij de Ierse Peig van Amerongen de teugels overneemt.


Veilingtekst:
De moeder van Denver is een waardevolle fokmerrie. Naast twee 1.40m springpaarden bracht ze de internationale springpaarden Warwick (v. Numero Uno) van Roelof Bril en Midas (v. Wolfgang) van Emilie Paillot en dat zegt veel over deze familie. In combinatie met de prestatiehengst Quasimodo Z bracht Gera de vierjarige Denver die eveneens zeer getalenteerd is. Denver galoppeert fantastisch en springt met bijzonder veel vermogen wat hem een opvallend springpaard maakt.

Quasimodo Z sprong zelf op Grand Prix niveau en weet zich uitstekend te vererven met zijn schitterende pedigree vol merries en hengsten die zelf op het hoogste niveau hebben gepresteerd. Succesvolle springpaarden van de hengst Quasimodo Z zijn onder andere Quinto van Bessemeind, Quiton en Quidam B Z. De hengsten Ulft en Sultan vormen in de pedigree van Denver een degelijke basis. Zij brachten fijn te rijden paarden.