Abdelrahman Ikram over Hooligan: 'Hij heeft alles in zich'

19-12-2017

We mogen de prestaties van onze veilingpaarden met hun nieuwe eigenaren zeer indrukwekkend noemen. Afgelopen zomer hebben we genoten van de geweldige omlopen van Hooligan (Hooch DK x Manhattan), verkocht in januari 2017 en onder het zadel van Egyptenaar Abdelrahman Ikram, tijdens de FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses in Lanaken. Ze finishten 17e in de finale voor vijfjarigen.

 

Abdelrahman Ikram is ongelooflijk trots op de vos en vertelt ons hoe hij Hooligan vond. "We gingen naar de stallen van Teus van den Brink om een ​​paar van de veilingpaarden uit te proberen. Zoals we weten, heeft Teus het talent om een goed paard te ontdekken.”

 

"Ik kwam samen mijn sponsor Mr. Mohamed Mansour (eigenaar van Infinity Horses) en Karim Hamdy, onze manager en trainer, over. Daarna ging Karim naar de veiling en had hij ‘s ochtends op de veilingdag een gevoel bij Hooligan en belde me. Hij vertelde me dat dit het paard was dat we gingen kopen. Ik was er niet bij, maar volgde de veiling online.”

 

"Hooligang kwam naar onze stal. We gaven hem een ​​kleine pauze in de winter, begonnen hem vervolgens op te bouwen en hij was echt indrukwekkend. Elke keer opnieuw. We gingen naar concours en hij sprong foutloos. "

 

"We besloten om hem mee te nemen naar de Wereldkampioenschappen in Lanaken en hij sprong daar fantastisch. Een kleine fout in de finale hield ons uit de barrage. "

 

"Na Lanaken kreeg Hooligan een welverdiende pauze. Het is een paard waar we echt in geloven. Hij heeft alles: voorzichtig, vermogen en de juiste mentaliteit. Het is een geweldige kans voor mij om een ​​paard van dit kaliber te produceren! "

 

"Ons plan op dit moment is om hem te blijven opleiden totdat hij dikke proeven springt! We hebben zeer hoge verwachtingen van hem voor de toekomst.”Gekoppelde paarden
Hooligan Z