Della Jojo P.Z.

cat.nr.: 5
BTW plichtig: Ja
Verkocht voor: € 22000
geboren: 2008
geslacht: hengst
kleur: bruin
stokmaat: M
stamboek: KWPN

Douglas  Darco  Lugano van La Roche 
Ocoucha 
Fiona M  Capitol 
Bueffet 
Desteny van de Molendreef  Cento  Capitol 
Viola XI 
Ushuaia ter Doorn  Heartbreaker 
Iepke van de Maltahoeve 

Na internationale 1.30m klasseringen met Niall Talbot (IRL) heeft zijn vrouw Annick Talbot (SUI) de teugels overgenomen in 2015 om er internationale 1.20m Amateur rubrieken mee te rijden.


Veilingtekst:
In Della Jojo wordt het bloed van grootheden samengebracht. Via vader Douglas wordt het waardevolle bloed van Darco ingebracht, Darco overtuigde zowel met zijn eigen prestatie als met de geweldige prestaties van zijn kinderen. Zijn positieve invloed leverde hem de nr 1 positie op in de WBFSH ranking. Moeders
vader Cento behoort eveneens tot de beste internationale springhengsten uit de geschiedenis. Onder Otto Becker won Cento de Grote Prijs van Aken, teamgoud op de Olympische Spelen in Sydney en de Wereldbekerfinale in Leipzig. Met vervolgens  het bloed van Heartbreaker in de aderen komt het springtalent niet uit de lucht vallen. Della Jojo is bloedvoorzichtig en heeft een onbegrensd vermogen. Hij heeft hiermee alles om uit te groeien tot een geweldig sportpaard die zijn afstamming meer dan waar zal maken. Della Jojo is reeds geselecteerd voor de finale van de VSN.